BALIKESİR / EDREMİT - Akçay Yunus Emre İlkokulu

Okulumuz bahçesini temizleyen Edremit Belediyesine Teşekkür ederiz.

Mrt

Orman Haftamız kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni İsmail ŞENGÜL emekli oldu. Emeklilik hayatında kendisine sağlıklı günler diliyoruz.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen "İstiklal Marşını Ezbere Güzel Okuma" yarışmasını kazanan ilk 3 öğrencimize hediyelerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri bugün karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladılar. 5 Şubat 2024 tarihinde 2. yarıyıl tekrar başlayacak olup bütün öğretmen, öğrenci ve velilierimize sağlıklı ve mutlu tatiller dileriz.

Ock

Her yıl Ocak ayının ikinci haftasında (08-14 ocak 2024) düzenlenen Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz Rehberlik Öğretmeni Özgül METİN tarafından öğrencilerimize Enerji Verimliliği eğitimleri verilmiştir.

Ock

Okul Bahçemize Kamelya, Piknik Masası ve Bank gönderen Balıkesir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz bahçesinde bulunan ağaçlar Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından budandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen resim yarışmasına katılan öğrencilerimiz ve dereceye giren ilk 3 öğrencimiz ve eserlerleri.

Ara

Kas

Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanlığı tarafından okulumuz öğrencilerilerine verilen spor malzemelerini teslim aldık. Büyük Şehir Belediyemize teşekkür ederiz.

Kas